Schoonheidssalon Straal!

Even voorstellen

Ik ben Britt Lelieveldt en ik heb in 2010 mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste met succes afgerond. Na deze opleiding wilde ik me graag specialiseren op verschillende huidgebieden en dit heb ik gedaan door de opleiding schoonheidsspecialiste allround te volgen. Bij deze opleiding, die ik ook met succes heb afgerond, heb ik meer geleerd over de huid en heb me vooral bezig gehouden met de specialisatie acne en huidveroudering. Na de opleiding heb ik bij verschillende soorten bedrijven gewerkt om ervaring op te doen. Toch merkte ik dat ik me graag het meeste bezig hield met huidverbetering op mijn eigen manier.

Door die keuze ben ik mijn eigen salon begonnen. Dit heb ik in het begin op een vaste locatie gedaan maar ook ambulant. Sinds februari 2018 is mijn salon op een vaste locatie gevestigd in Elst. 

Waar een mooie combinatie gerealiseerd is met Dr. Fonville onder één dak.

 

Door de vele trends en veranderingen in de verzorging, vind ik het belangrijk om mijn kennis op peil te houden. Daardoor volg ik jaarlijks verschillende cursussen, congressen en eventuele opleidingen.

Over de salon

'Schoonheidssalon Straal!' richt zich het meeste op huidverbetering, dit kan gaan om acne,

Britt Lelieveldt, Schoonheidssalon Straal, Straal!, Straal, elst schoonheidssalon, elst

Foto: Britt Lelieveldt in haar salon

huidveroudering, littekens en bijvoorbeeld gevoeligheid van de huid.

 

Waarom juist huidverbetering?

Vaak worden bepaalde huidaandoeningen erg onderschat, graag help ik mensen om deze aandoening zo rustig mogelijk te krijgen. Door kennis, goede producten en de juiste thuis verzorging van de cliënt kunnen er hele mooie resultaten behaald worden.